Stmívání 2: Nový měsíc

Romantická upíří sága Stmívání pokračuje druhým dílem, jenž točí Chris Weitz, režisér Zlatého kompasu, ale i komedií Jak na věc či Prci, prci prcičky. Překoná dvojka rekordní tržby jedničky?

Robert Pattinson si tedy dokáže získat fanoušky. To by nikdo neřekl, co dokáže pár ostrých špičáků, rychlé nožky a pár křehkých slov. V Harry Potterovi by si o něj nikdo neopřel ani kolo a teď taje každé druhé dívčí srdce. Zapomeňte však na krvežíznivé upíří aristokraty z Underworldu nebo třídílného Bladea. Ve Stmívání měl vývoj vampyrismu trochu neotřelý průběh. V upíři rodince Cullenů se totiž drží pestrá vegetariánská strava. Sága Stmívání se však na filmovém plátně neobjevuje za účelem vraždění nebo lovu upírů. Představuje temnou upírskou romanci v zapadlém městečku Forks, kde se potkávají osudy lidských i nehumánních bytostí, nyní už podruhé.

Pokračování temného slaďáku s podtitulem "Nový měsíc" točí "prcičkář" Chris Weitz a ani pod jeho taktovkou slečny nepřijdou o fůru emocionálních scének, při nichž sem tam uroní slzičku. Vyjma polonahého hezounka, proměňujícího se v primitivního vlka, jemuž by se za normálních okolností mělo říkat vlkodlak (pro geeky Likan), ale žádné změny oproti předešlému dílu nevidím. Pršet nepřestalo a slunce kvůli upírům ne a ne vylézt. Zkrátka a dobře Forks beze změn. Romantické? Možná. Fádní? Určitě!

Video
Hodnocení redakce:
Hodnocení čtenářů (0):
Vaše hodnocení:
dostupné po přihlášení
Datum: 28.06.2009
Kategorie: Trailery
Autor: Václav

Filmy

Twilight sága: Nový měsíc

(The Twilight Saga: New Moon)

Režie: Chris Weitz

Související články

Diskuse k traileru

Přispívání je povoleno pouze přihlášeným uživatelům...
Zobrazena strana 1 / 1 | příspěvky zobrazeny od nejnovejších a jako vlákna
« předchozínásledující »
kajho36
1
kajho36 | 28.08.2009 09:44:03
0
mno jednotka twilight je super a dvojka bude podla mna ete lepsia uz sa na nu veeelmi tesim:PP
Zobrazena strana 1 / 1 | příspěvky zobrazeny od nejnovejších a jako vlákna
« předchozínásledující »