Taylor Lautner

Ačkoli Taylor Lautner něco málo natočil už před Stmíváním, největší slávu mu přinesla právě tahle upíří sága. A co jiného má tenhle mladý herec na triku?

Taylor je mlaďoch, narodil se teprve v roce 1992 v Michiganu. Už od úptlého dětství provozoval nejrůznější koníčky - kromě karate, v němž se mu podařilo dosáhnout několika cenných vítězství, se věnoval i fotbalu a hrál i baseball.

Vedle sportu se však Taylor začal věnovat i hraní. Začínal v různých reklamách a později se propracoval až do filmu. V devíti letech dostal příležitost zahrát si ve snímku Shadow Fury a od té doby jej mohou diváci vidět v nejrůznějších zábavných a dětských pořadech. Kromě toho se nevyhýbá ani dabingu, zejména kreslených seriálů (What's New, Scooby-Doo?, Danny Phantom).

V roce 2005 si Taylora všiml režisér Robert Rodrioguez a obsadil jej do svého, pravda ne příliš povedeného filmu, Dobrodružství Žraločáka a Lávovky. Lautner se objevil i v druhém dílu komedie Dvanáct do tuctu. Rok 2008 pak přinesl zlom. Taylor si nejdříve zahrál v ceněném seriálu My Own Worst Enemy, ale hlavně se objevil v prvním díle Stmívání, kde ztvárnil (a v dalších dílech ztvární) postavu Jacoba Blacka.

Navíc ho čeká jedna příjemná pracovní změna. Z rozběhnutého Twilightího kolotoče si odskočí k romantické komedii Na sv. Valentýna.

Související články

Diskuse k článku

Přispívání je povoleno pouze přihlášeným uživatelům...
Zobrazena strana 1 / 1 | příspěvky zobrazeny od nejnovejších a jako vlákna
« předchozínásledující »
wiktoria
16

wiktoria

 od wiktoria | 17.01.2010 11:59:03
0
ten je teda hodne mladej
wiktoria
16

wiktorie

 od wiktoria | 07.01.2010 13:15:26
0
rob je hezci
Zobrazena strana 1 / 1 | příspěvky zobrazeny od nejnovejších a jako vlákna
« předchozínásledující »

Filmy

Twilight sága: Nový měsíc

(The Twilight Saga: New Moon)

Režie: Chris Weitz

Další články v kategorii