Twilight sága: Nový měsíc - příprava pytlů na prachy

Upíři romantika podle adaptace stejnojmenné knižní ságy Stephenie Meyerové, se na filmovém plátně před rokem na podzim zdárně osvědčila. Jak si povede letos dvojka? Překoná tržby prvního dílu?

Když si před rokem v listopadu pochutnalo první Stmívání v návštěvnostních statistikách na zatím nejnovější bondovce Quantum of Solace či na animáku Madagaskar 2, není se čemu divit, že s druhým dílem mají tvůrci již předem vymetenou cestičku k samotné špici žebříčků. 69 milionů dolarů. To jest číslo, jež si Stmívání režisérky Catherine Hardwickové vydělalo při svém premiérovém víkendu (slušná sumička). Obávám se však, že na to doplatí další díl, tedy Twilight Sága: Nový měsíc.

Proč to? Inu, tvůrci nyní mají záruku o jistojistě nabyté návštěvnosti jejich nadcházejícího počinu, tudíž žádné štráchy při natáčení nenadělaly. Scénář byl napsán opět za pár minut a samotné natáčení trvalo jen pár měsíců. Beztak nové Stmívání opět vysaje z diváku za mořem desítky, ne-li rovnou stovky miliónu dolarů a vesele si odkluše do zbytku světa, kde ho zajisté čeká ještě větší kopec prachů. Asi se dám na vampyrismus.

Nicméně u nás je druhé Stmívání očekáváno 26. listopadu 2009, tedy o 6 dní později, než za velkou louží. Není však pochybu o tom, že již teď mají místy až fanatické fanynky objednané lístky na vytouženou předpremiéru. Otázkou je, na co se ty slečny, jež sotva dočetly Topdívku či Bravo, vlastně těší, zda na jejich vysněnou láskou Edwarda nebo na ten zbytek, tedy film samotný. Doporučuji do kina hodně kafe a koly, to abyste v půlce neusnuli.

Související články

Diskuse k článku

Přispívání je povoleno pouze přihlášeným uživatelům...
Zobrazena strana 1 / 1 | příspěvky zobrazeny od nejnovejších a jako vlákna
« předchozínásledující »
wiktoria
16

wiktoria

 od wiktoria | 31.12.2009 16:19:12
0
sůůůůůůůůůůůper nic jiniho nerikam!!!
Zobrazena strana 1 / 1 | příspěvky zobrazeny od nejnovejších a jako vlákna
« předchozínásledující »