Kukačky - 2. série už je na cestě

Jeden z nejúspěšnějších seriálových projektů České televize za poslední dobu se dočká pokračování.

Seriálový hit Kukačky, který pravidelně týden co týden ovládá páteční prime-time prvního programu veřejnoprávní televize, má našlápnuto k další řadě.

Potvrdil to producent projektu Filip Bobiňski, jehož společnost Dramedy (pro Novu dříve vyrobila seriál Redakce, pro ČT Horákovi) seriál pro Českou televizi natočila, a to pod záštitou režiséra Bisera Arichteva.

Ten se už v minulosti pro Dramedy podílel v ČT na seriálech Vyprávěj či První republika. Oba si vysloužily velký ohlas, s Kukačkami však nesrovnatelný.

Rodinný seriál o záměně dětí v porodnici zaujme civilním pojetím, nenucenou kamerou i skvělými hereckými výkony, kde exceluje zejména Sabina Remundová, dcera Ivy Janžurové.

Bobiňski teď pro deník Blesk připustil, že pokračování se prakticky bere jako hotová věc. "Nikdy jsme neřekli, že bude jen jedna série. S pokračováním počítáme, bude o čem vyprávět," prohlásil.

S další řadou seriálu Kukačky už počítají i hlavní hrdinové seriálu, kteří jsou již vyblokování pro další natáčení. Týkat by se to mělo vedle Remundvé zejména Davida Novotného, Marty Dancingerové či Marka Adamczyka.

Druhá řada Kukaček by mohla na obrazovky ČT dorazit teoreticky už v příštím roce s tím, že by tradičně před její premiérou byla připomenuta i první, právě vysílaná série.

Video

Související články

Diskuse k článku

Přispívání je povoleno pouze přihlášeným uživatelům...
Diskuse k článku zatím neobsahuje žádný příspěvek.