Lupin – 2. série vyjde ještě letos

Loupežný dramat vypravějící příběh legendárního zloděje a mistra převleků se vrací na obrazovky Netflixu.
Fanoušci La casa de papel (Money Heist chcete-li) si rozhodně u sledování Lupina přijdou na své. Rysy loupežného dramatu se totiž často podobají, a není proto překvapením, že právě Lupin je momentálně jedním z nejpopulárnějších seriálu na Netflixu. Dle tvůrců dokonce dosáhla první řada francouzského thrilleru na skoro 70 milionů sledujících, čímž Lupin šlape na paty megahitům jakou jsou Dámský Gmabit nebo Bridgertonovi.

Fanoušci naštěstí nebudou muset na další pokračování dlouho čekat. Lupin 2. série totiž přistane ještě letos, dokonce už v létě.

V hlavní roli seriálu hraje francouzský herec a komik Omar Sy postavu Assana Diopa. Zloděje dnešní doby, jenž galantně modeluje svůj život kultovního "gentlemanského lupiče" a mistra převleků Maurice Leblanca Arsène Lupina. Dle knižních předloh z počátku 20. století lze vlastně Lupina z kulturního hlediska považovat za ekvivalent Sherlocka Holmese. Assan se za použití jeho vyjímečných schopností snaží za každou cenu pomstít smrt svého otce, která se podezřele točí kolem jeho zaměstnavatele Huberta Pellegriniho (Hervé Pierre).


Diskuse k článku

Přispívání je povoleno pouze přihlášeným uživatelům...
Diskuse k článku zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Filmy

Lupin

(Arsène Lupin)

Režie: Ludovic Bernard, Louis Leterrier, Marcela Said

Další články v kategorii