Hledám film, poraďte - fórum

Založil: Marty
Pokud víte, co ve filmu, ale nedaří se vám takový najít, třeba vám někdo pomůže právě tady...
Přispívání je povoleno pouze přihlášeným uživatelům...
Zobrazena strana 1 / 66 | příspěvky zobrazeny od nejnovejších a jako vlákna
vajcko20
1

Agentky

 od vajcko20 | 10.09.2023 12:36:48
0
Ahoj, hledám film o agentce a její partnerce, hlavní postava je agentka FBI a bude ji přidělena tlustější žena, která se chová jako "Křupan". Původ asi USA, odhadl bych tak 2010. Předem děkuji.
ivanabrezovska
1

Hledám film

 od ivanabrezovska | 14.06.2023 16:16:28
0
Dobrý den.Už dlouho hledám film,nebo je to miniserie.Sídlo,žena,která si adoptovala asi 4 děti,z nichž jsou teď dospělí lidé.Macecha je žárlivá manipulátorka a nějak se dozví,že adptivní syn navázal vztah se svou adop.sestrou,kterou hraje afroameričanka.Dojde tam i k vraždě,do níž jsou zapleteni ti dva zamilovaní,myslím že je to dobový film nebo seriál z padesátých,čtyřicátých let min.století.Poradíte mi?
Polaky
1

Auta

 od Polaky | 05.01.2023 23:42:03
0
Ahoj všem. Myslím si, že nepochodím, ale... Jedná se o film někdy snad z přelomu 70.-80. let. Jde o zloděje aut a pouliční závodníky. Info mám opravdu stručné. V jedné scéně se chlapík připravuje na závod tím, že si středem úzkého mostu nebo průjezdu natáhne drát, protože závod se má odehrávat za volantem v pololehu, aby se trefil šířkou vozu, musí se držet uprostřed cesty, drát sleduje přes střešní okno. Otec tento film viděl někdy kolem roku 1980 v kině, prý si nevybavuje žádné herce, tak je to docela oříšek. Děkuji a přeji hezký den.
Hory
1

Hledám Film

 od Hory | 10.12.2022 09:39:19
0
jediné co si pamatuju je něco takového: Jakási holka přešla na jinou školu, tam byla uplně nová, potom ji tam někdo pomlouval nebo něco takového, tak rozbila nějakým způsobem telepaticky okna (nebo nějakou silou.. idk). Potom si toho moc nepamatuju, vím že se začala bavit s jedním klukem, s tím se pak zamilovali přišel k nim domů na večeři, tam byla celá rodina, pak tam v tom domě byla scéna kde ona a její sestra "otáčely" se stolem a o něčem hádali. Pak si vzpomínám, že tomu klukovi někdo řekl že prostě u nich v rodině se tyhle schopnosti dědí a +- v 18 letech si musí vybrat stranu na které budou. Když bylo borce 18 tak šli na nějaké místo kde si tu stranu měla zvolit. Přišli tam, ona si ji zvolila (ono to nebylo zvolení, bylo to nejspíše podle toho jaký je ten člověk uvnitř), změnily se jí oči na 2 barvy, už nevím jaké, ale potom nějakám způsobem vymazali tomu klukovi paměť a potom už byla scéna v knihovně nebo něčem takovém, kde se na sebe dívali a byl konec filmu. Film není nějký nový já osobně tipuji, že vyšel v roce 2005-2015 (možná 2005-2010) Každopádně děkuji komukoli za odpověď, která by mě po +-5 letech hledání navedla na správnou stopu.
eman1981
1

Hledám filmy

 od eman1981 | 28.11.2022 20:12:30
0
Zdravím. Rád bych našel pár filmů, které jsem viděl jako malý. 1. Mladá žena, chce být herečkou, ale má nějak divně rostlou bradu tak nosí takový límec. Potkává různé lidi, pamatuji si chlapce co mu pořád špatně srůstá ruka. Nakonec najde zlatou rybku a ta jí splní vše co chce. Celý děj je docela divný. 2. Maktku zavřou v budce nějací výrostci a ona tam uvidí dvojče svého syna a zjistí, že byli v porodnici vyměněni. 3. Thriller, pamatuju si jenom scénu, jak je nějaký chlap poleje ženu ve výtahu benzínem a upálí ji.
Zobrazena strana 1 / 66 | příspěvky zobrazeny od nejnovejších a jako vlákna