Tobruk

Český válečný velkofilm? Tak to tu ještě nebylo. Jasně, Tmavomodrý svět je parádní záležitost, ale Tobruk přeci jen slibuje něco víc.

V souvislosti s vojenskou přehlídkou Bahna 2008 byl do světa vypuštěn první teaser na nový český film. Jak jinak, než film válečný. Na svědomí ho má brigádní generál a zároveň i zasloužilý Sklepák - Václav Marhoul, který na svět před pár lety přivedl podle mě celkem zdařilou parodii Mazaný Filip. Jeho druhotina Tobruk slibuje hlavně neoukoukané tváře a v českých luzích a hájích i neotřelý příběh ze severní Afriky. Teaser by měl diváka do kina navnadit, tenhle ovšem nudí. V první chvilí jsem byl v očekávání, kdy začne válečná vřava, ale pak mi došlo, že nezačne nic. A to naštve. Neříkám tím, že to bude špatné pokoukání, ale to ticho po pěšině mě zatím pěkně unavuje.

<object height="354" width="450"><param name="movie" value="http://www.stream.cz/object/91279-tobruk-teaser"><param name="allowfullscreen" value="true"><param name="allowscriptaccess" value="always"><param name="wmode" value="transparent"><embed src="http://www.stream.cz/object/91279-tobruk-teaser" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" height="354" width="450"></object>
Hodnocení redakce:
Hodnocení čtenářů (0):
Vaše hodnocení:
dostupné po přihlášení
Datum: 14.06.2008
Kategorie: Trailery
Autor: Ondřej

Filmy

Tobruk

(Tobruk)

Režie: Václav Marhoul

Související články

Diskuse k traileru

Přispívání je povoleno pouze přihlášeným uživatelům...
Diskuse k článku zatím neobsahuje žádný příspěvek.