Potter vlítne o půlnoci do kin

Harry Potter a Relikvie smrti - 2.část se třese na středeční / čtvrteční premiéru, která zahltí české kinosály. A co vy? Jste připravení na závěr ságy, kde se rozhodne ve finální bitvě o osudu lidstva? My (snad) ano. Expelier....eh...mus?

Poslední díl Harryho Pottera podle stejnojmenné adaptace slavné spisovatelky J.K. Rowlingové vejde o půlnoci ze středy na čtvrtek do českých kinosálů. Premiéra dostala před nedávnem zelenou pro předobjednávky a rezervace, a už teď praskají sály ve švech. Harry má zkrátka popularitu i u českých mudlů.

Jedná se o druhý díl sedmého pokračování Harry Potter Relikvié smrti. Ten byl totiž rozdělen na dvě na sebe navazující části, aby režisér David Yeates, jednak narval víceméně celý děj z knihy na plátno a druhak, no druhak jde přeci o prachy. V současné době je totiž na kontě první části Relikvié smrti už skoro 1 miliarda dolarů, což dělá po Kamenu mudrců nejvýdělečnější díl celé série. Pytle na prachy jsou tedy připraveny víc než dobře.

A jelikož jde Potter do samotného finále, tak ti co nečetli knižní formu mladého kouzelníka (a jakože jich bude dost), se jdou do kina podívat také na poslední velkolepou bitvu mezi Pánem Zla a "Pánem Dobra". To vše samozřejmě bude podtrhávat vyzdvihované 3D, jenž se objeví právě na velkolepém půlnočním debutu. Ano, jdeme taky.

Související články

Diskuse k článku

Přispívání je povoleno pouze přihlášeným uživatelům...
Diskuse k článku zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Filmy

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2

(Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II)

Režie: David Yates

Další články v kategorii