Nová Bondovka má své jméno!

Film, o kterém se doteď mluvilo jako o Bondovi 22, má konečně své oficiální jméno. Quantum of Solace.

Připravovaný akční film od Marca Forstera, pokračovatel slavné ságy o hrdinovi Jamesu Bondovi, se bude jmenovat Quantum of Solace. V překladu to znamená něco jako "Množství (nebo snad dokonce kvantum) útěchy", což bude pro české překladatele pořádný oříšek. Tentokrát si nebudou moc ulevit, jako tomu bylo v případě posledního Casina Royale, jehož název byl do jisté míry jednoznačný. Název nové Bondovky byl prozrazen na krátké tiskové konferenci Sony Pictures a jedná se o stejný název, jako měla jedna povídka od Iana Fleminga (tvůrce Bonda) z roku 1960. Děj ovšem bude naprosto odlišný.

James Bond (opět Daniel Craig) se v Quantum of Solace dostane v rámci úkolu do Rakouska, Itálie či Jižní Ameriky. Jeho spojka Camille (Olga Kurylenko) jej musí dovést k Dominicu Greenovi (Mathieu Amalric), zločinnému obchodníkovi, který plánuje obsadit opravdu pořádný kus přírodních zdrojů. Bond i Camille prahnou po pomstě a ačkoliv mají lehce odlišné cíle, nakonec je jejich největší zbraní vzájemná spolupráce.

Vyvolení měli šanci vidět první scény z filmu, při nichž Bond potkává M (Judi Dench) kdesi na zasněžené lokaci a v druhé, podstatně akčnější části, Bond uniká po laně z vybuchující galerie v Sienně. Na konferenci se rovněž rozpovídala Olga Kurylenko, která se tímto stává další Bond Girl. "Podstupuji tréninky se zbraněmi, speciální choreografií a také nacvičuji kaskadérské kousky. Moje role je velmi náročná. Camille je bojovnice. Holka, která ráda kope lidi do zadků. Není Bondovou přívrženkyní, má svoji vlastní misi a je řízena pomstou." Quantum of Solace natáčí neměcký režisér Marc Forster a v amerických kinech se objeví 7. listopadu tohoto roku.

zdroj: Yahoo

Související články

Diskuse k článku

Přispívání je povoleno pouze přihlášeným uživatelům...
Diskuse k článku zatím neobsahuje žádný příspěvek.