O život

Herec a režisér Milan Šteindler se po několika letech opět pustil do natáčení celovečerního filmu. Tentokrát možná půjde všem zúčastněným O život.

Herecké obsazení připravované komedie O život, která se v létě točila například u Českého Šternberka, staví hlavně na dvou tvářích - Vojtěchu Kotkovi (Michal) a Dorotě Nvotové (Zita). Kotek se stal miláčkem diváků díky Snowboarďákům, Rafťákům nebo Pojišťovně štěstí, Nvotová je dcerou herečky Anny Šiškové a pamatovat si jí můžete ze snímku Děvčátko režiséra Bena Tučka.

Příběh se točí okolo mladé dvojice, která se snaží co nejrychleji dostat z přírody do civilizace, aby se vypořádala s následky nechráněného sexu. A že to nebude vůbec snadné. V jedné scéně za sebou duo Kotek-Nvotová dokonce táhne radiator, který je k nim připoutaný. Režisér navíc slibuje i trikové záběry.

Na scénáři devadesátiminutového filmu O život se podílel Jiří Vejdělek (režisér Účastníků zájezdu, ROMingu a nejnověji také Václava) a Jaroslav Pozzi (na svědomí má nepříliš povedenou televizní inscenaci Hypnóza). V dalších rolích se objeví třeba Bohumil Klepl, Robert Nebřenský, Ivana Chýlková nebo vždy skvělá Pavla Tomicová.

Sám Šteindler, režisér čtyři roky starého filmu Perníková věž, teď má celkem na pilno. Občas moderuje pořad Maxi Clever na Nově, který trhá sledovanostní rekordy a rád si zahraje nějakou tu vedlejší roli (naposledy vtipný fyzikář v Gymplu). Pravidelně si taky odskočí k natočení nějaké televizní reklamy (režisér / herec), jako třeba té poslední na přípravek NAX IN, která se řadí mezi nejdebilnější výtvory tohoto roku. A co se týče premiéry road-movie O život, ta je naplánována na začátek února 2008.

Související články

Diskuse k článku

Přispívání je povoleno pouze přihlášeným uživatelům...
Zobrazena strana 1 / 1 | příspěvky zobrazeny od nejnovejších a jako vlákna
« předchozínásledující »
Ondřej
83
Ondřej | 23.11.2007 00:20:59
0
Mě přišla poměrně amatérská, třeba představitelka hlavní ženské role, která Mádla svlíkala v koupelně, byla na zabití Jinak pointa a Mádl super, to uznávám
Lichtenberg
12
Lichtenberg | 22.11.2007 22:36:14
0
Hypnoza byla genialni inscenace
Zobrazena strana 1 / 1 | příspěvky zobrazeny od nejnovejších a jako vlákna
« předchozínásledující »

Filmy

O život

(O život)

Režie: Milan Šteindler

Další články v kategorii