Cageův Bangkok

Charakterní herec Nicolas Cage se pokusí nabrat ztracený kredit v remaku známého dramatu bratří Pangů. Povede se mu to?

Kariéra Nicolase Cage se díky třem podprůměrným filmům změnila z úspěšné na skomírající. Diváci snadno zapomínají na to, jak před dvěma lety válel v Obchodníku se Smrtí či v Panu Rosničkovi a většinou se jim vybaví jen jeho medvědí převlek v odpadovém snímku Rituál. A jelikož komiksový Ghost Rider a prapodivný Next mu na kreditu dvakrát nepřidaly, vrátí se sympatický Kaliforňan v žánru, který je jeho herectví nejbližší. V dramatu Bangkok Dangerous.

Možná si mnozí pamatujete na téměř deset let starou thajskou perlu Sniper z Bangkoku, která znamenala první zářez ve filmografii Dannyho Panga a jeho bratra Oxidea. Byl to příběh hluchoněmého gangstera z Bangkokských ulic, který jednoho dne potkává dívku, do níž se bláznivě zamiluje a začne pomalu pochybovat o správnosti svých činů, které mu do teď připadaly více méně normální. Společně s Okem se jedná o nejslavnější Pangovic film a protože jejich kariéra začíná po nevalném Prokletí domu slunečnic pomalu skomírat, rozhodli se natočit americký remake jejich "legendy" z Nicolasem Cagem v hlavní roli.

Nejzvláštnějším faktorem remaku nejspíše bude, že Cage je narozdíl od původního představitele běloch a děj filmu se bude muset lehce přeházet. I zde se ale dočkáme romantické linie v ulicích Bangkoku a Cageovi "coolovitosti" v akčních scénách. Podle prvních obrázků, které můžete shlédnout v článku, by se mohlo jednat o vskutku stylovou záležitost. Nikdo mi ale nevymluví, že na těch fotkách Nicolas nevypadá obskurně. Inu, podívejte sami...

Snímek bude mít v amerických kingech premiéru 17. února příštího roku. Přejme Nickovi, aby mu to tentokrát u kritiky vyšlo!

Související články

Diskuse k článku

Přispívání je povoleno pouze přihlášeným uživatelům...
Zobrazena strana 1 / 2 | příspěvky zobrazeny od nejnovejších a jako vlákna
Seraph
17
Seraph | 10.09.2007 23:23:44
0
Skala 2 ? proc ne. Ale dost zeru Tváří v tvář!!! Skoda ze to NEXT melo takovej divnej pribeh, jinka by se mi to libilo!
Ondřej
83
Ondřej | 08.09.2007 08:44:52
0
kdyby si to vzal pod palec Bay, tak by byl myslim uspech predem zarucen
P1tr
18
P1tr | 07.09.2007 13:28:42
0
tak kdyby se povedla,tak urcite, pokud by to bylo odflaknuty,tak by ho to potopilo jste hloubs
Ondřej
83
Ondřej | 07.09.2007 11:09:25
0
Je to skoda, ze se takhle utapi cim dal tim vic do hlubin beckovejch sracek. Mozna by ho nahoru vytahla treba Skala 2
P1tr
18
P1tr | 06.09.2007 13:27:37
0
myslim, ze nic co v dohledny dobe Cage vypusti do sveta bude dobrej film.....ten chlapek se zahrabava do cim dal vetsich braku.....kdysy delal hit za hitem,ale ted? Asi za to muze ten debilni uces,nebo ja nevim
Zobrazena strana 1 / 2 | příspěvky zobrazeny od nejnovejších a jako vlákna

Filmy

Nebezpečný cíl

(Bangkok Dangerous)

Režie: Danny Pang, Oxide Pang Chun

Další články v kategorii