Hra o trůny 4 - natáčení v plném proudu

Když se řekne Hra o trůny, jen málokdo zasvěcený by zapochyboval o tom, že se jedná o jeden z nejlepších, ne-li vůbec nejlepší projekt v historii HBO. Třetí sezona vyvrcholila letos, byl o ni (stejně i jako o dvě předchozí) obrovský zájem, a tak není divu, že se tvůrci vrhli po hlavě do pokračování. Kdy ho uvidíte?

Oficiální start natáčení čtvrté série ohlásili tvůrci Hry o trůny na Twitteru, a to 8. července. První klapka padla v Severním Irsku, filmování ale bude probíhat i na Islandu a v Chorvatsku. Následovat by mohlo, tak jako v minulých letech, i Maroko. To ale zatím nebylo potvrzeno.

Spekuluje se, že poslední díl nové řady by měl natočit Neil Marshall (na triku má mimochodem devátou epizodu Blackwater z druhé série). Zkušený britský režisér titulů Pád do tmy, Soudný den či Centurion chystá v budoucnosti také novou variaci na Drákulu. Ve závěru čtyřky Hry o trůny by mu měla být svěřena obrovská bitva. Na televizní obrazovky (a vlastně i internet, kde má seriál stovky tisíc fanoušků) by se měla Hra o trůny 4 dostat zřejmě v dubnu 2014.

Související články

Diskuse k článku

Přispívání je povoleno pouze přihlášeným uživatelům...
Diskuse k článku zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Filmy

Hra o trůny

(Game of Thrones)

Režie: Brian Kirk, Daniel Minahan, Alan Taylor, Timothy Van Patten, Neil Marshall

Další články v kategorii