Assassin´s Creed - nejdříve hra, teď i film

Komerční úspěch herní série Assassin´s Creed je nezpochybnitelný. To by právě v těchto dnech nevycházel třetí díl a kromě dalších pokračování by se neuvažovalo ani o filmové adapataci. Její premiéra je zatím v oblacích, jméno představitele hlavní role už ale na světlo světa vyplulo...

Hlavní role Altaïra se podle několika zdrojů ujme německý herec Michael Fassbender, kterého si můžete pamatovat třeba z Hanebných panchartů nebo X-Menů. Naposledy zářil v nové adaptacy Jany Eyrové nebo Prometheovi. Na filmové adapataci  Assassin´s Creed by se měl zároveň podílet i jako jeden z producentů. Vedle něj bude produkovat i Conor McCaughan, jenž pracoval třeba na hororu Jezero smrti z roku 2008.

Společnost Ubisoft, která hru vyvinula, hodlá natáčet Assassin´s Creed vlastními silami. Původně zamýšlená koprodukce se Sony Pictures totiž šla k ledu. Zatím není jasné, jaký bude mít snímek rozpočet, všeobecně se ale očekává, že herní firma nacpe do výroby desítky milionů dolarů. Více o herní sérii se dozvíte na velké české fanstránce.

Diskuse k článku

Přispívání je povoleno pouze přihlášeným uživatelům...
Diskuse k článku zatím neobsahuje žádný příspěvek.