Sanitka 2

Tvůj čas je pouhopouhé prozatím... Kdo by neznal ústřední melodii seriálu Sanitka od Hložka, Kotvalda a Zagorové. Možná se s ní budeme opět setkávat. V přípravě je totiž druhá řada.

Před několika dny se na povrch vynořily zajímavé informace, týkající se legendárního českého seriálu Sanitka z první poloviny 80. let. Aktuálně se prý totiž připravuje její pokračování s pracovním názvem Sanitka 2. Původní režisér seriálu - Jiří Adamec, který začal připravovat třetí řadu sračkoidní Pojišťovny štěstí pro Novu se vyjádřil v tom smyslu, že by rád novou sérii Sanitky režíroval, ale na to je ještě trochu brzy.

Důležité je, že už se začalo pracovat na scénáři, který píše syn původního scénáristy Jiřího Hubače. Hubač starší totiž dal práva na případný scénář pouze synovi. Jasné není ani to, která televizní stanice Sanitku 2 uvede. Producenti oznámili, že seriál nabídnou všem televizím a rozhodnou se podle nejlepších podmínek. O obsazení se zatím taky spekuluje, nicméně staří známí z původní první řady by se měli na scénu vrátit.

V hlavní roli doktora Jandery by tak neměl chybět Jaromír Hanzlík (s Adamcem mimo jiné točí právě třetí řadu Pojišťovny), jeho bratra si zahraje Tomáš Juřička, snad uvidíme i Petra Nárožného coby věčného ochránce zvířat a garážmistra v jedné osobě nebo Josefa Vinkláře v roli ředitele záchranky.

 

Související články

Diskuse k článku

Přispívání je povoleno pouze přihlášeným uživatelům...
Diskuse k článku zatím neobsahuje žádný příspěvek.