Rozhněvaný muž střílí přesně. Bude to stačit?

Guy Ritchie je bezpochyb jeden z nejlepších režisérů novodobých gangsterek. Je jedno jestli vytáhneme zlaté grály jako jsou Podfu(c)k nebo Sbal prachy a vypadni, v drtivé většině případů se divák baví. A pokud zrovna nezaujmou ponuré ulice Londýna nebo přihlouplé vtípky prodavačů ve zlatnictví, tak jistě oslní našláplanutý herecký repertoát, který občas i některé filmy zachraňuje. Právě tahle záchrana se nejspíše bude konat u nového filmu Rozhněvaný muž (Wraith of Man).

Spousty zbraní, přesných střel a smrtelných hmatů. To je Jason Bour...Statham. Omluvte mě, ale nedokážu se zbavit pocitu, že těchto moderních terminátorů, co oplývají děsivými lidskými schopnostmi učinného zabíjení, přesnosti a síly vlastně na filmovém plátně už bylo/je přehršel. A vlastně začíná být jedno jestli je řeč o Jasonu Bourneovi, Kurýrovi, Jamesu Wickovi nebo dalších humánních supermanech. Začíná se z toho stávat nudná kopírka, která jako by musela zažít každou půldekádu.

Na druhou stranu, třeba trio Statham, Hartnett a Eastwood posadí obecenstvo na zadek a bude to jízda. Zatím to ale vypada na řádnou akční tuctovku, u které si na konci řeknete – super, ale sem rád, že to skončilo.
Video
Hodnocení redakce:
Hodnocení čtenářů (0):
Vaše hodnocení:
dostupné po přihlášení
Datum: 02.04.2021
Kategorie: Trailery
Autor: Václav

Filmy

Rozhněvaný muž

(Wrath of Man)

Režie: Guy Ritchie

Diskuse k traileru

Přispívání je povoleno pouze přihlášeným uživatelům...
Diskuse k článku zatím neobsahuje žádný příspěvek.