McConaughey se v druhé sezoně True Detective neobjeví

Detektivní série HBO má před sebou už jen jediný díl. Jak to dopadne s Martym a Rustem? Ve vzduchu toho visí hodně. Jisté je, že účast Matthewa McConaugheyho na Temném případu první sérií skončí.

McConaughey toho v poslední době stíhá poměrně dost. Je ve fanstatické formě, natočil Klub poslední naděje, za který získal Oscara jako nejlepší herec v hlavní roli a do toho se ponořil i do světa (placené) televize.

Jeho filozofující, temný, pesimistický, drsný a tajemný Rustin oslnil v Temném případu zástupy diváků, kteří měli takřka v přímém přenosu možnost sledovat přerod z modela Hollywoodu do trosky, které to před kamerou najíždí alá Stanislavskij.

McConaughey během oscarového ceremoniálu v zákulisí oznámil, že v připravované, leč zatím oficiálně nepotvrzené sérií True Detective se neobjeví. "Ne, v druhé sezoně se nevrátím. Jednička byla konečnou," uvedl McConaughey, který během rozhovoru vtipkoval, že sedmá epizoda se právě vysílá. "Asi to zrovna běží. Už to někdo viděl? Udělal jsem... Nejsem si vlastně jistý, co jsem udělal," dodal s úsměvem.

Zdroj: Variety

Související články

Diskuse k článku

Přispívání je povoleno pouze přihlášeným uživatelům...
Diskuse k článku zatím neobsahuje žádný příspěvek.