Pomsta přichází...

Už koncem června budeme moci shlédnout pokračování úspěšného akčního hitu Transformers od Michaela Baye. A co na nás v Pomstě poražených čeká?

Pokračování Transformerů, které má u nás premiéru 25. června (jo, letí to strašně), mělo původně nést název Roberto Orcii - Transformers: More Than Meets the Eye. Tvůrci se ale nakonec shodli, že takový akční dril nemůže mít tak subtilní název, a dali proto přednost názvu od Alexe Kurtzmana - Pomsta poražených.

Natáčení dvojky probíhalo v klidu, tedy až na pár výjimek, kdy si Shia LeBouf mimo plátno rozdrtil dva prsty a zlomil pravé předloktí. Michael Bay to přesto dotáhl za cílovou pásku a my se už za pár dní dozvíme, jaké koření na dvojku Transformerů použil.

Pomsta poražených nás zavede opět do života Sama Witwickyho (Shia LeBouf) a jeho půvabné přítelkyně Mikaely (Megan Fox). Sam se snaží vrátit se do kolejí svého starého normálního života. Možná si však ukrojil až příliš velký krajíc, po všem co prožil. Zlý Decepticoni, coby hlavní nepřátelé hodných Autobotů, se jen tak nehodlají vzdát, byť dostali co proto. Megatron se vrací a naneštěstí s sebou na scénu přivede i svého kolegu, kterého Autoboti dokáží jen stěží odvrátit...

Související články

Diskuse k článku

Přispívání je povoleno pouze přihlášeným uživatelům...
Diskuse k článku zatím neobsahuje žádný příspěvek.