Temný rytíř

Bruce Wayne je zpět v dalším pokračování jednoho z nejznámějších komixových příběhu na světě. Ano, řeč je o dalším dílu slavného netopýřího hrdiny - Batmana! Pojďme se tedy podívat na trailer Temného rytíře.

Režisér Christopher Nolan, který před třemi roky natočil Batman Begins (Batman začíná) se pustil do dalšího pokračování slavného netopýřího hrdiny a výsledek vypadá velice nadějně. My už tak trochu víme, že Nolan si až tak děj celého Temného rytíře s prstu nevycucal. Předlohu totiž krapet bral z naprosto prvního zfilmovaného Batmana z roku 1989, od režiséra Tima Burtona, jenž tehdy do role Batmana obsadil Michaela Keatona.

Temný rytíř se v českých kinech objeví 7.srpna 2008, obrovskou nedočkavost nám však může zkrátit čtvrtý a zároveň poslední trailer Temného rytíře, ve kterém opět spatříme několik záběru Bruce Wayna, usedajícího ať už za volantem svého jedinečného netopýřího vozu nebo na svém neohroženém stroji na dvou kolech. Ač se některé záběry z předešlých videí až mnohokrát opakují, i tak vyvolává Temný rytíř chtíč vidět film čím dál víc.

Video
Hodnocení redakce:
Hodnocení čtenářů (0):
Vaše hodnocení:
dostupné po přihlášení
Datum: 22.07.2008
Kategorie: Trailery
Autor: Václav

Filmy

Temný rytíř

(The Dark Knight)

Režie: Christopher Nolan

Související články

Diskuse k traileru

Přispívání je povoleno pouze přihlášeným uživatelům...
Diskuse k článku zatím neobsahuje žádný příspěvek.