American Horror Story: Hotel

V pořadí již pátá řada série American Horror Story nese podtitul Hotel a slavnostně přivítá první hosty už 7. října letošního roku. Pátá řada se bohužel musí obejít bez účasti naprosto fenomenální Jessicy Lange, která na sebe strhávala svým výkonem pozornost ve všech předešlých řadách. Teaser však působivě představil novou femme fatale, kterou ztvární Lady Gaga.

Hypnotický teaser je plný znepokojivých výjevů neomylně konotující sexuální fetiše, mezi kterými vévodí latex a obličejové masky se zipy. Hotel a plejáda podivných hostů bude sice Jessicu Lange postrádat, ale návrat čeká Sarah Paulson, Kathy Bares, Angelu Bassett, Lily Rabe, Emmu Roberts nebo Evana Peterse. Mezi nově příchozími se objeví třeba Mädchen Amick nebo topmodelka Noami Campbell.

Děj páté řady bude situován do současnosti, dokonce by měla být crossoverem první série. Postava Hraběnky, kterou si zahrála Lady Gaga, je majitelkou hotelu, zároveň upírkou, která se zmítá v milostném trojúhelníku. Evan Peters hraje Jamese Marche, zakladatele hotelu a jeho part odehrávající se ve 30.letech bude pravděpodobně flashbackem. Angela Bassett hraje hlavní protivnici Hraběnky, Kathy Bates ztvární matku Donovana (Matt Bomer), milence Hraběnky, Sarah Paulson bude hotelová narkomanka a blízká přítelkyně Hraběnky.

Video
Datum: 29.08.2015
Kategorie: Trailery
Autor: Astratoth

Filmy

American Horror Story

Režie: Alfonso Gomez-Rejon, David Semel, Ryan Murphy, Bradley Buecker

Související články

Diskuse k traileru

Přispívání je povoleno pouze přihlášeným uživatelům...
Diskuse k článku zatím neobsahuje žádný příspěvek.