Seriálový říjen - návrat zombies, příchod zrůd

Říjen patří mezi nejvytíženější měsíce, jelikož se po pauze vrací nové série zajetých hitů. A jak to tak bývá, v amerických televizích je podzim hororovou sezónou. Startuje, nebo už rovnou odstartovalo rovněž několik zajímavých novinek.

Začátek měsíce patřil premiéře novinky televize CBS Stalker a ve stejný den se s desátou řadou vrátil další oblíbený počin CBS Myšlenky zločince. Následovala je šestá série Upířích deníků a premiéra ponuré kriminální minisérie Gracepoint televize Fox. Ve stejném termínu se o slovo přihlásila i NBC, která odlehčí seriálem Bad Judge, za kterým stojí Anne Heche. V komediálním tažení bude NBC pokračovat sitcomem A to Z, který bude vyprávět příběh jednoho vztahu od A do Z, tedy od prvního rande až k nevyhnutelnému rozchodu.

Návratu se dočkal i seriál Ve jménu vlasti, jehož čtvrtá řada začala 5. října. Ve stejný den se vrátil také animovaný seriál Bobovy burgery. Konečně se také rozběhl nejrychlejší muž planety Flash a jubilejní desátou sezónu načali Lovci duchů a notoričtí všeumělové ze Syfy přišli se sérií Town of the Living Dead.

Pravá hororová sezóna začala 8. října, kdy se představila čtvrtá série taháku American Horror Story. Čtvrtá řada s podtitulem The Freak Show nás zavede do prostředí pojízdných cirkusů a putovních přehlídek zrůd. Třetí řadu rozjela ve stejném termínu akční Arrow.

Živí mrtví opět vstanou ze svého hrobu po obvyklé pauze 12. října. O kvalitách páté řady vás budeme pravidelně informovat. Ve stejný den se rozjede také seriál The Affair z produkce Foxu, ve kterém si hlavní roli zahrál Joshua Jackson.

V druhé polovině měsíce dostane novou šanci seriálový Constantine, běžet by měla nově sestříhaná verze nepříliš zdařilé úvodní epizody. Ke konci měsíce října se vrátí s dvanáctou sérií také seriál Dva a půl chlapa a třetí série čeká seriál Elementary (u nás uveden pod názvem Jak prosté).

Diskuse k článku

Přispívání je povoleno pouze přihlášeným uživatelům...
Diskuse k článku zatím neobsahuje žádný příspěvek.