Temný případ 2 s Farrellem a Vaughnem

Druhá řada seriálového trháku True Detective / Temný případ začíná konečně nabírat konkrétnější obrysy.

O True Detective 2 už toho bylo napsáno mnoho. Nejdříve se řešil scénář, pak režisér a do toho všeho začaly prosakovat informace o představitelích nových hlavních rolí. Matthew McConaughey a Woody Harrelson dali seriálu po výtečné první sezoně vale (zůstali aspoň na pozici výkonných producentů) a tvůrci z HBO chtěli do "dvojky" přivést neméně kvalitní a známé tváře. Což se nakonec, soudě podle prvních oficiálních informací, podařilo.

Stejně jako první řada bude i ta nová vyprávět příběh v celkem osmi dílech, jimiž budou prostupovat Colin Farrell a Vince Vaughn. Prvně jmenovaný si zahraje kompromitovaného detektiva Raye Velcora, jehož loajalita se tříští mezi nadřízené ve zkorumpovaném policejním oddělení a vlastní kariéru zločince, která ho ovládá. Vaughnův zločinec  z povolání Frank Semyon zase čelí hrozbě ztráty vlastního impéria poté, co se jeho pokus o legitimní podnikání zvrtne kvůli vraždě obchodního partnera.

Natáčení nové sezony True Detective začne co nevidět v Kalifornii. Režii prvních dvou dílů příběhu o "tvrdých ženách, zlých mužích a okultní historii dopravního systému Spojených států" bude mít na starosti Justin Lin (Rychle a zběsile) a scénář opět píše Nick Pizzolatto.

Související články

Diskuse k článku

Přispívání je povoleno pouze přihlášeným uživatelům...
Diskuse k článku zatím neobsahuje žádný příspěvek.