Hannibal pohostí české diváky

Není žádným tajemstvím, že tuzemské televize zůstávají docela pozadu, co se týče současné seriálové tvorby. Nejvíce progresivní je však Prima Cool, která po Dexterovi, American Horror Story a Živých mrtvých, odvysílá Hannibala, surovou kulinářskou show americké NBC.

Prima Cool se opět chopila příležitosti a svým divákům nabídne od 30. června první řadu Hannibala. Podle prvních upoutávek je součástí také český dabing, ale zřejmě bude  pro fajnšmekry k dispozici v méně atraktivním vysílacím čase i verze v původním znění s titulky.

O Hannibalovi píšeme pravidelně, nedávno skončila jeho druhá řada (tak přece jen ne "poslední"), která se plynule proměnila v bizarní exhibici surovostí, natočenými však vizuálně lákavě a atraktivně, že některé kreace nelze než obdivovat. Stejně kontroverzně skvělé zůstalo také to, jak lákavě je prezentováno vaření charismatického kanibala, od kterého by pozvání na večeři odmítl asi málokdo.

S mírným zpožděním se tak dostane český divák na nezapomenutelnou hostinu. A že jdou české televize do sebe je vidět také u veřejnoprávní ČT, která získala vysílací práva na pokračování Hry o trůny (tady už ovšem s pořádným skluzem), oblíbeného Panství Downton, Ve jménu vlasti či Impérium – Mafie v Atlantic City.

Související články

Diskuse k článku

Přispívání je povoleno pouze přihlášeným uživatelům...
Diskuse k článku zatím neobsahuje žádný příspěvek.